
Czekoladowy
Jasny biszkopt przełożony musem czekoladowym (opcjonalnie z dodatkiem wiśni w alkoholu lub bananów)
Tort z dodatkiem wiśni przygotowujemy na ciemnym biszkopcie.
Truskawka z bitą śmietaną
Tradycyjny jasny biszkopt przełożony na zmianę kremem truskawkowym na bazie zmiksowanych truskawek i bitą śmietaną
Czarny las
Czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni posypany obficie wiórkami gorzkiej czekolady
Malinowy sad
Biszkopt jasny przełożony delikatnym kremem malinowym
Tutti Frutti
Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców
Słodka krówka
Jasny biszkopt przełożony kremem krówkowym
Straciatella
Czekoladowy biszkopt przełożony delikatnym kremem śmietankowym z dodatkiem wiórków z ciemnej czekolady
Czekoladowa wariacja
Biszkopt czekoladowy przełożony kremem z białej i gorzkiej czekolady pod warstwą konfitury z czarnej porzeczki. Całość obsypana prażonymi płatkami migdałów.
Biała czekolada i kokos
Jasny biszkopt nasączony likierem kokosowym, przełożony masą z białej czekolady, obsypany wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów
Truskawka z bitą śmietaną
Tradycyjny jasny biszkopt przełożony na zmianę kremem truskawkowym na bazie zmiksowanych truskawek i bitą śmietaną
Czarny las
Czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni posypany obficie wiórkami gorzkiej czekolady
Malinowy sad
Biszkopt jasny przełożony delikatnym kremem malinowym
Tutti Frutti
Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców
Słodka krówka
Jasny biszkopt przełożony kremem krówkowym
Straciatella
Czekoladowy biszkopt przełożony delikatnym kremem śmietankowym z dodatkiem wiórków z ciemnej czekolady
Czekoladowa wariacja
Biszkopt czekoladowy przełożony kremem z białej i gorzkiej czekolady pod warstwą konfitury z czarnej porzeczki. Całość obsypana prażonymi płatkami migdałów.
Biała czekolada i kokos
Jasny biszkopt nasączony likierem kokosowym, przełożony masą z białej czekolady, obsypany wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów