Smaki tortów

Poniższej przedstawiamy Państwu wszystkie oferowane przez nas smaki tortów. Każdy tort składa się z jasnego lub ciemnego biszkopta, pysznego kremowego przełożenia i ozdoby z lukru plastycznego. To co je charakteryzuje to przede wszystkim "domowy smak". Gotowe masy, dodatki smakowe itp. to nie jest coś z czym się utożsamiamy. Kremy tworzymy głównie na bazie śmietanki 36 % UHT, oraz w zależności od kompozycji smakowej: świeżych owoców, prawdziwej czekolady, konfitury, bakalii i likierów. Lukier plastyczny, którego używamy do naszych dekoracji to także wyrób własny tworzony przez pracowników naszej pracowni. Zapraszamy także do księgi gości w której znajdują się opinie naszych klientów :)


Czekoladowy
Jasny biszkopt przełożony musem czekoladowym (opcjonalnie z dodatkiem wiśni w alkoholu lub bananów)

Truskawka z bitą śmietaną
Tradycyjny jasny biszkopt przełożony na zmianę kremem truskawkowym na bazie zmiksowanych truskawek i bitą śmietaną

Czarny las
Czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni posypany obficie wiórkami gorzkiej czekolady

Malinowy sad
Biszkopt jasny przełożony delikatnym kremem malinowym

Tutti Frutti
Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców

Słodka krówka
Jasny biszkopt przełożony kremem krówkowym

Straciatella
Czekoladowy biszkopt przełożony delikatnym kremem śmietankowym z dodatkiem wiórków z ciemnej czekolady

Czekoladowa wariacja
Biszkopt czekoladowy przełożony kremem z białej i gorzkiej czekolady pod warstwą konfitury z czarnej porzeczki. Całość obsypana prażonymi płatkami migdałów.

Biała czekolada i kokos
Jasny biszkopt nasączony likierem kokosowym, przełożony masą z białej czekolady, obsypany wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów

 

Opinie o tortach



KONTAKT


Warszawa
tortowaawangarda@gmail.com




PustaMiska - akcja charytatywna
Statystyki, katalog stron www, dobre i ciekawe strony internetowe Katalog Stron WWW - www.webtree.com.pl

Facebook